MONUMENTE FUNERARE

monumete funerare

Societatea noastra executa din marmura si granit, la dimensiunile solicitate de client, pardoseli, placaje verticale (interioare sau de fatade), trepte, glafuri ferestre, plinte, placari seminee, blaturi pentru bucatarie, bar, lavoare, la cerere putandu-se executa si profilarea si lustruirea muchiilor. Asiguram, de asemenea, placaje de marmura sau granit in grosimi de 10-20 mm, la dimensiuni standard (marmete), lustruite si cu muchiile bizotate.

Piatra naturala aduce frumusete si originalitate oricarui proiect intrucat nu vor exista doua lucrari la fel. Granitul si marmura sunt printre cele mai folosite materiale. Piatra naturala, o resursa valoroasa pentru industria de constructii si datorita diverselor utilizari a devenit o componenta traditionala pentru mediul de constructii.

Avantajele pe care le prezinta sunt:

- rezistenta termica foarte buna;
- aspectul pretios si elegant;
- durabilitatea.

Direct producator al produselor din marmura si granit de cea mai buna calitate S.C.B&M Co Ltd.SRL va ofera monumente funerare, vaze, seminee, statui, mese si alte obiecte decorative din marmura sau granit, glafuri si balustrii, placaj cu dimensiuni si culori diferite precum si servicii ca transport, montaj, gravari, poze ceramice, restaurari de lucrari sau produse din marmura, granit sau travertin.

monumete funerare  monumete funerare      monumete funerare  monumete funerare